Träning & Hälsa

Träningsformer som passar alla

Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som medlem hos oss.

Fler än 50 olika styrkemaskiner
Personlig träning
Fler än 60 gruppträningspass per vecka att välja bland
Seniorträning
Olika typer av konditionsutrustning
Fri personlig rådgivning

Träna, må bra och träffa likasinnade

På vårt gym finner du över 50 olika styrkemaskiner, fria vikter och mycket mer. För de som önskar konditionsträning eller bara vill värma upp inför sin träning, står en mängd alternativ till förfogande, inklusive roddmaskiner, cyklar, löpband, stakmaskiner, trappmaskiner, ellipsmaskiner, löpband och cyklar med mera.

För de som föredrar varierad träning med spännande pass och färska koreografier erbjuder vi cirka 60 gruppträningspass varje vecka.
Vi på lokomotion.se strävar alltid efter att erbjuda våra medlemmar ett omfattande utbud av personlig rådgivning. Vår kompetenta personal finns alltid tillgänglig för att boka tid och hjälpa dig. Vi erbjuder träningsrådgivning, personlig träning, olika tester, kostrådgivning, skräddarsydd träning för gravida, coachning och massage.

För våra seniorer erbjuder lokomotion.se alltid förmånlig och varierad träning. Här kan du träna, må bra och träffa likasinnade!

Läs mer om vad vi erbjuder

Styrketräning

På vårt gym erbjuder vi en mångsidig blandning av fria vikter, styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och utrustning som är idealisk för rehabilitering. Vår välutbildade och kompetenta personal är alltid till hands för att assistera dig med skräddarsydda träningsprogram och visa hur maskinerna används!

Styrketräning

Vi en speciell avdelning dedikerad till fria vikter. Där finner du ett brett utbud av hantlar med vikter som sträcker sig från 1 till 58 kg. Dessutom erbjuder vi skivstänger, smith-maskiner, power-rack och mycket mer för att tillgodose dina styrketräningsbehov.

Styrkemaskiner

I vårt toppmoderna gym erbjuder vi ett varierat urval av cirka 50 styrkemaskiner från erkända varumärken. Vi strävar alltid efter att utöka och förbättra vårt utbud av träningsutrustning baserat på feedback och önskemål från våra tränande medlemmar!

Konditionsmaskiner

För de som är intresserade av konditionsträning eller vill värma upp inför kommande träning, erbjuder vi ett brett urval av konditionsmaskiner. Vårt utbud inkluderar roddmaskiner, cyklar, löpband, trappmaskiner, ellipsmaskiner, stakmaskiner, självdrivande löpband och cyklar. Du kan välja bland ett tiotal olika typer av konditionsmaskiner för att skräddarsy din träning efter dina behov.

Rehab

I vår rehabavdelning finns ett brett utbud av redskap för rehabträning. Här finns pilatesbollar, medicinbollar, bosubollar, balansbrädor, hantlar med vikter från 1 till 12 kilo, stänger med vikter från 2 till 18 kilo, kettlebells, maghjul, gummiband och foamroller som alltid är tillgängliga. Dessutom erbjuder vi instruktion och vägledning för användning av vår vibratorplatta och ryggsträckningsbänk


Gruppträning

Hos lokomotion.se kan du alltid förvänta dig ett mångsidigt utbud av gruppträningspass. Vårt mål är att erbjuda något som tilltalar alla, och vi strävar efter att säkerställa att träningen alltid kan varieras för att hålla den spännande och rolig.

Dagträning

Hos oss har du möjlighet att delta i tidiga morgonpass som börjar kl. 06.30 och pågår till 08.30. Detta pass är idealiskt för dig som föredrar att träna innan arbetsdagen börjar. Vi erbjuder även förmiddagspass och lunchpass under veckodagarna. För våra seniorer har vi särskilda pass tillgängliga varje vardag.

Kvällsträning

Om du föredrar att träna på kvällen, erbjuder vi pass från kl. 16.30 på måndagar till fredagar. Kom och testa våra utmanande konditions- och styrketräningspass eller våra avslappnande yogapass!

Helgträning

Vi har även pass under helgerna som passar både vuxna och barn. På lördagar startar vi med ett kombinerat träningspass som du enkelt kan delta i. Efter det är det dags för barnen att ha sin roliga lek- och rörelsestund. Helgen avslutas sedan på söndagskvällen med en avkopplande yogaklass.


Woman Doing Exercise Inside Gym

Seniorträning

Hos oss hittar du allt riktigt bra erbjuden gällande träning för dig som är pensionär.

Instruktörer

Önskar du få hjälp med några övningar eller har du frågor? Oroa dig inte, våra instruktörer finns alltid tillgängliga för att ge dig råd och vägledning.

Varierande träningsredskap

Hos oss finns möjlighet att träna på balansplatta och vibrationsplatta för att förbättra stabilitet och styrka. Vårt gym är välutrustat med styrkemaskiner, fria vikter, cyklar och promenad/löpband för konditionsträning. Varje vardag kan du delta i våra speciella gruppträningspass för seniorer och förbättra din hälsa och välbefinnande.


Woman Doing Exercise

Personlig rådgivning

Hos oss står vår kunniga personal redo att erbjuda dig omfattande personlig rådgivning. Du är alltid välkommen att boka tid med våra experter för att få skräddarsydda råd och vägledning

Träningsupplägg

Oavsett om du behöver ett nytt träningsprogram, förbereder dig för Vasaloppet eller Tjejmilen, söker råd om kost eller behöver vägledning efter en graviditet, så kan du dra nytta av vår personliga rådgivning på lokomotion.se.

Rådgivning i flera former

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive träningsrådgivning, personlig träning, hälsoprofilbedömning, olika tester, kostrådgivning, samtalscoachning och specialanpassad träning för gravida. Dessutom är vi stolta över att delta i programmet för fysisk aktivitet på recept (FaR).


Därför ska du välja oss

Mångsidig träning

Vi erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter, från styrketräning och konditionsträning till olika gruppträningspass för att passa alla oavsett träningsnivå eller intresse.

Personligt engagemang

Vi strävar efter att ge varje medlem personligt stöd och engagemang för att uppnå sina träningsmål och må bra både fysiskt och mentalt.

Bli medlem idag

Kom igång med din träningsresa och upptäck alla fördelarna med att träna på Gym och träningscenter i Karlskrona.

Rulla till toppen