Massage i Karlskrona

Massage som gör dig gott!

Massage kan förbygga muskelära skador
Öka blodcirkulationen
Motverka muskelspänningar
Förbättra immunförsvaret
Minska stress

Kroppen består av olika typer av muskler, även om alla inte är synliga. Träningsvärk är något de flesta har upplevt, och den uppstår vanligtvis när musklerna utmanas. Otränade muskler utmanas lättare än tränade, vilket kan leda till mer träningsvärk. Det kan också uppstå när du utför nya aktiviteter som din kropp inte är van vid. Många har en kärlek-hat-relation till träningsvärk. Om du är vältränad kan träningsvärken komma när du ökar vikterna och repetitionerna, och det är oftast då fysisk utveckling sker.

Vid träning som kräver längre återhämtning kan massage hjälpa till att påskynda återhämtningen och förebygga skador som kan uppstå när musklerna överbelastas. Det finns olika typer av massage med olika syften.

Vi erbjuder svensk klassisk massage, antingen som hel- eller halvkroppsmassage eller i form av en massagefåtölj som ett komplement. Svensk klassisk massage fokuserar på att bearbeta mjukvävnader som hud, bindväv och muskler.

Intensiteten i en massage varierar och beror på individens preferenser och syftet med massagen. Ibland kan en mjuk massage vara tillräcklig för att förbättra välbefinnandet, medan en kraftigare massage kan behövas för att lösa upp knutar och spänningar.

Massage kan förebygga muskulära skador, påskynda läkningsprocessen och hjälpa vid återhämtningen efter intensiv träning och tävling. Behandlingen kan anpassas efter individens behov, och den tar hänsyn till idrottens natur och var i träningsperioden personen befinner sig. Massagebehandlingen kan variera avsevärt beroende på om det är under träningsperioden eller tävlingssäsongen. Du är välkommen att boka en behandling hos oss på lokomotion.se.

Bli medlem idag

Kom igång med din träningsresa och upptäck alla fördelarna med att träna på Gym och träningscenter i Karlskrona.

Rulla till toppen