Viktnedgång i Karlskrona

Lär dig äta rätt!

Hållbara mål!

Målen med din träning varierar och vägen dit är olika. Vissa vill bygga muskler och andra önskar gå ner eller upp i vikt. Är du ute efter hjälp med ditt mål har vi kunskapen på Lok&Motion och hjälper dig gärna på vägen.

Du kanske har den där kompisen som kan stoppa i sig vad som helst och aldrig gå upp i vikt medan det räcker att du själv tittar på en kaka och kilona läggs på. Detta har att göra med din ämnesomsättning, även kallad metabolism. Något som är väldigt individuell och som även ändras genom åren, från ung till äldre. Exempelvis att äldre personer har en lägre ämnesomsättning och har svårare att gå ner i vikt.

Fördomarna och ursäkterna finns det gott om, har du någonsin tänkt eller sagt så här? 

  • ”Det är dyrt”. Det behöver inte vara dyrt då du inte behöver ha specialkost eller komplexa träningsprogram för att nå dina mål. Lite bättre koll på kosten i kombination med lite vardagsmotion kan göra underverk.
  • ”Tiden finns inte”. Vi lever olika liv men det räcker med en 30 minuters promenad om dagen för att göra en liten skillnad. Ta trapporna istället för hissen, ta cykeln istället för bilen. Det handlar om en mental omställning och en prioritering i livet och behöver inte ta så mycket mer av din tid, om du inte vill.
  • ”Familjen kommer först”. Din kropp är ditt tempel. Om du inte tar hand om dig själv finns inte energin att ta hand om andra. Glöm inte det.
  • ”Det är inte värt besväret. Jag går bara upp allt igen”. En jättevanlig känsla hos många som ”testat” gå ner i vikt och det beror på att försöket bara ses som tillfälligt. En kaffe och en tomat om dagen kapar kilon men det är inte hållbart. Vi hjälper dig att hitta en hållbar livsstil som långsiktigt fungerar.
  • ”Ingen bryr sig om mig eller älskar mig, så varför ska jag älska mig”. Många känner faktiskt så här och det gör oss så klart väldigt ledsna. Detta sitter i sin tur ihop med självkänslan som många gånger är i botten. Att i hopplösheten och uppgivenheten hitta motivationen att börja träna är tufft. Att beblanda sig med vältränade människor på gymmet kan ju kännas helt otänkbart men vet du vad. Be inte om ursäkt för din existens. Du är värd mer. Du är värd att älska. Din självkänsla kommer att stärkas och du kommer känna glädje i din träning. Ge oss chansen att förändra ditt liv. Tillsammans löser vi det.
  • ”Jag går ju bara upp i vikt av träning”. Det är inte helt ovanligt att många som börjar träna, snabbt blir besvikna och tappar motivationen då vågen plötsligt börjar peka åt fel håll. Muskler som bekant, väger mer än fett och träning bygger muskler varpå en viktökning kan bli resultatet. För den som har en annan tanke och vill gå ner i vikt kan ju detta komma som en chock och besvikelsen blir ett faktum. Detta är även en anledning till att man helt enkelt slutar att träna. Här behövs det ibland en hjälpande hand som hjälper dig igenom processen och stakar ut din väg till en ny livsstil.

Lok&Motion har kunskapen och svaret på dina funderingar och verktygen för att just du ska lyckas med din viktnedgång.

Kontakta oss

Tel: 0455 – 230 70

Mail: Info@lokomotion.se

Adress: Blekingegatan 12,

371 57 Karlskrona