Den 26 februari har vi en så kallad medlemsdag för er som tränar på Lok&Motion. I år fyller vi nämligen 16 år och vill fira det med en heldag med dig!

Föreläsning med Daniel Jusinski
Klockan 15.00-16.00
Från paddnacke till artros

Under de senaste åren har nya typer av smärtproblematik dykt upp i människors vardag. Kunskapen om hur smärta beter sig och behandlas förändras också. Under föreläsningen reds de vanligaste mekanismerna kring smärta ut på ett enkelt sätt och även hur vi kan känna igen dem. Ni får också prova på övningar och strategier som många gånger kan hjälpa er att få kontroll på smärtan och få den att försvinna. Föreläsningen utgår från aktuell forskning kring smärta. Passar för människor i alla åldrar som är intresserade av området smärta och själv-/friskvård. Framgångshistorier om skolungdomar, personer med stillasittande/statiska arbeten och seniorer med artros tas upp. Frågeställningar du har inom ämnet kan lämnas in till receptionen och tas i mån av tid upp under föreläsningen.

Självhjälpsböcker, hjälpmedel, träningsredskap och smarta höj- och sänkbara skrivbord kommer att visas och finnas på plats till rabatterade priser.

 

Föreläsning med Patric Kalnins
Klockan 19.30 – ca 20.30

Patric’s berättelse över de senaste 10 åren är en inspiration som saknar motstycke. Från början handlade det om livet och se sina barns uppväxt, till att klara av ett fysiskt arbetsprov i 15 timmar.

Lyssna på en viktresa på -80 kg, genom ett par operationer till att klara av Ironman Sweden somras. En resa som har sina dalar och motgångar, men tillslut nåddes drömmen genom att aldrig ge upp.

Vi hoppas denna föreläsning ger dig inspiration att det går att göra förändringar, att vägen sällan är enkel men utan att ge upp kan man nå sina mål.

Bokning av föreläsning kan du boka inom några dagar i appen eller ringa in till receptionen på 045523070

*Kostnadsfritt för medlemmar och 100kr för resterande*