Träning & Hälsa

På Lok&Motion hittar du träningsformer som passar alla.

50-tal olika styrkemaskiner

Välj bland ett 60 gruppträningspass i veckan

Personlig rådgivning

Personlig träning

Varierad konditionsutrustning

Seniorträning

I vårt gym hittar du 50 olika styrkemaskiner och fria vikter m.m.. Den som vill konditionsträna eller bara värma upp inför kommande träning kan välja mellan roddmaskiner, cyklar, löpband, stakmaskiner, trappmaskiner, ellipsmaskiner, självdrivande löpband och cykel m.m.

Vill du hellre träna pass med stor variation, älskar nyheter och fräscha koreografier så kan du välja mellan cirka 60 gruppträningspass varje vecka.

På Lok&Motion erbjuder vi ett brett utbud av personlig rådgivning. Du är alltid välkommen att boka tid med vår kunniga personal. Vi erbjuder träningsrådgivning, personlig träning, tester, kostrådgivning, specialanpassad träning för gravida, samtalscoachning och massage.

Lok&Motion erbjuder alltid förmånlig och varierad träning för seniorer. Träna, må bra och träffa likasinnade!

Kontakta oss

Tel: 0455 – 230 70

Mail: Info@lokomotion.se

Adress: Blekingegatan 12,

371 57 Karlskrona

Styrketräning

I vårt gym finns en blandning av fria vikter, styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och utrustning för rehabilitering. Vi har alltid välutbildad och kunnig personal på plats, som hjälper dig med träningsupplägg och demonstration av maskinerna!

Styrketräning

På Lok&Motion har vi en separat avdelning med fria vikter. Här hittar du hantlar med vikter från 1-48 kg. Vi har skivstänger, smithmaskiner, powerrack med mera.

Styrkemaskiner

I vårt moderna gym hittar du cirka 50 styrkemaskiner av märkena tecknogym, gymleco och reebook m.m.. Vi jobbar alltid på att utöka och komplettera vårt utbud av utrustning utifrån våra tränandes önskemål!

Konditionsmaskiner

Den som vill konditionsträna eller värma upp inför kommande träning kan välja mellan roddmaskiner, cyklar, löpband, trappmaskiner, ellipsmaskiner, stakmaskiner och självdrivande löpband och cykel. I vårt utbud finns ett 10-tal olika typer av konditionsmaskiner.

Rehab- & avslappningshörna

I vår rehab- & avslappningshörna hittar du redskap för rehabträning. Pilatesbollar, medicinbollar, bosuboll, balansbrädor, 1-10 kilos hantlar, 4-16 kilos stänger, kettlebells, maghjul, gummiband och foamroller finns alltid till hands. Vi har även vibratorplatta och ryggsträckningsbänk som vi gärna instruerar dig i.

Gruppträning

På Lok&Motion hittar du alltid ett varierat utbud av pass. Vår ambition är att alla ska hitta något som passar samt att det alltid ska finnas stor möjlighet till variation i träningen.

Dagträning

Vi erbjuder tidiga morgonpass med start kl. 06.45-08.00. Det perfekta passet för dig som vill träna innan jobbet! Det finns även förmiddagspass samt lunchpass alla vardagar. Seniorpass erbjuder vi varje vardag.

Kvällsträning

För dig som vill träna kvällstid finns pass från kl 17.00 måndag-fredag. Kom och prova våra tuffa konditions- eller styrketräningspass, vår populära soma move eller våra lugna yogapass!

Helgträning

Även under helgerna erbjuder vi pass för stora som små. Lördagen börjas med med ett block pass som går utmärkt att kombinera. Därefter är det barnens tur i lek&rörelse. Helgen kan sedan avslutas med ett skönt yogapass på söndagskvällen.

Seniorträning

Lok&Motion erbjuder alltid förmånlig träning för alla pensionärer.

Instruktörer

Våra instruktörer finns alltid till hands för att svara på frågor eller tipsa om nya övningar.

Varierande träningsredskap

Hos oss kan du träna på balansplatta och vibrationsplatta. I vårt gym hittar du styrkemaskiner, fria vikter, cyklar, promenad/löpband m.m. där du kan träna din kondition. Varje vardag erbjuder vi gruppträningspass för seniorer.

Tester

Hos oss kan du välja mellan styrketester, konditionstester eller hälsotester

Kroppsmätning

Ta redan på fördelningen av vävnadstyper i din kropp.

Åstrandstest

Ta reda på ditt konditionsvärde med detta submaximala test.

Maxpulstest

Ta reda på dina maxpulser, hos oss kan du göra i både löpning & cykel. Maxpulstest i cykel är att rekommendera ifall du brukar gå på våra spinactivio pass.

Testpaket

Ett test där vi både mäter styrka och kondition.

Maxstyrketester

Se vad du maximalt klarar i knäböj, bänkpress, chins, dips, brutalbänken samt gripkraft.

Fysiskt arbetsprov

Här simulerar vi de tester som görs för tex polisutbildningen så du får känna på vad som väntar dig i antagningsprocessen.

Personlig rådgivning

På Lok&Motion erbjuder vi ett brett utbud av personlig rådgivning. Du är alltid välkommen att boka tid med vår kunniga personal.

Träningsupplägg

Behöver du ett nytt träningsupplägg, ska du åka vasaloppet/springa tjejmilen, vill du ha hjälp med ett kostupplägg eller vill du ha råd och tips efter en graviditet. Då ska du ta del av personlig rådgivning på Lok&Motion.

Rådgivning i flera former

Vi erbjuder träningsrådgivning, personlig träning, hälsoprofilbedömning, tester, kostrådgivning,samtalscoachning, specialanpassad träning för gravida och vid fysisk aktivitet på recept (FaR).

Läs mer om vår rådgivning