Tester

Vi erbjuder en mängd olika tester för att du skall få ett kvitto på din utveckling

Hur kan vi hjälpa dig?
Oroa dig inte, dina uppgifter sparas inte efter avslutat ärende.

Maxpulstest

I detta test hjälper vi dig att ta reda på din maxpuls samt dina träningszoner baserade på HFmax. Testet genomförs på löpband eller cykel och är ett maximalt test. Att känna till sin maxpuls är av stort värde om man tränar pulsbaserat. Du kan välja mellan cykel och/eller löpning.

Till exempel på våra spinactivopass kommer du bli bättre coachad av våra instruktörer och ligga i rätt zon under passen. Därmed kommer du få bättre träningseffekt. Efter testet går vi igenom resultatet i en träningsrådgivning.

Åstrandstest

Detta test mäter din kondition. Testet sker på cykel under moderat ansträngning. Efter testet får du ett uppskattat värde på din syreupptagningsförmåga och ditt konditionsvärde. Du kan också följa din utveckling vid återkommande test. Efter testet går vi igenom resultatet i en träningsrådgivning.

Åstrands- & maxpulstest

Dessa två tester funkar bra att köra samtidigt på cykel. Efter testet går vi igenom resultatet i en träningsrådgivning.

Fysiskt arbetsprov

Ett fysiskt arbetsprov är ett maximalt test och ger ett bra mått på din fysiska kapacitet.
Detta test använder till exempel försvarsmakten och polisen sig av vid sina antagningar. Vi har möjlighet att göra ett modifierat test av detta arbetsprov på grund av att vi inte har exakt samma utrustning som pliktverket har, men det ger en känsla för hur testet går till. Testet görs på cykel.

Testpaket

Detta testpaket är framtaget för att ge feedback på din fysiska status såväl som styrkemässigt och konditionsmässigt. Det består utav 4 olika tester, och lämpar sig till nybörjaren & motionären. Efter testet får du en utvärdering av din kapacitet och vad du behöver jobba på.

Maxstyrketester

Detta paket består av utvalda övningar från Sveriges Olympiska Kommittee´s fysprofil. I detta paket kommer du att få en bedömning av din styrkenivå och i kombination med maxpulstestet eller fysiskt arbetsprov ger det en helhets bild över din fysiska nivå. Paketet består av 6 olika övningar.

Beeptest

Beep testet är ett maximalt konditionstest för att mäta din syreupptagningsförmåga och maxpuls. Testet tar 10-15 minuter att genomföra. Testet inleds i lugnt tempo men ökas successivt. Detta test går utmärkt att göra i grupp. Vi kan komma till er och genomföra testet hos er.

Kroppsmätning

I detta test får du reda på hu förhållandena i din kropp är, till exempel hur mycket muskelmassa, fettmassa, andelen viceralt fett, vattenmängd m.m. du har. Värdena presenteras också per kroppsdel samt höger/vänster sida av kroppen.