Pink Gloves Boxing är personlig träning i grupp för kvinnor/tjejer där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning, utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. Det krävs inga förkunskaper, kvinnor i alla åldrar och träningsnivåer utvecklas med oss.

Pink Gloves Boxings vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential. PGB har ett graderingssystem, där varje termin avslutas med en gradering.

Upplägg:
En kursgrupp består av 8-12 deltagare. Varje termin tränar du två dagar i veckan i 15 veckor. Sammanlagt 30 träningspass á 60 minuter fulla av träningsglädje och personlig utveckling i en positiv och inspirerande gemenskap.

Delbetalning:
Träningstillfällena kostar cirka 107-120 kr/gång och betalas som en hel avgift på 3200-3600 kr (medlem/ej medlem).

Du som vill kommer kunna ha möjlighet att delbetala mellan 2 upp till 4 gånger beroende på eget intresse.

I priset ingår ett startpaket med egna boxningshandskar, boxningslindor, vattenflaska och träningsväska. När du uppgraderar dig från en klass till en annan har du även möjlighet att byta ut dina svarta handskar till rosa boxningshandskar och så vidare.

Tid & Dag:
Onsdag 19.00-20.00
Söndag 16.45-17.45

Anmälan sker via info@lokomotion.se