Om Lok&Motion

Lok&Motion öppnade i Lokstallarna 2004. Sedan dess har medlemsantalet såväl som utbudet växt. Vi har idag ett stort antal klasser att erbjuda varje vecka som tillsammans med gymträning ger en bredd vilket skapar träningsmöjligheter för alla.

Hos oss finns en blandning av fria vikter, konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, och utrustning för rehabilitering. Vi har även tre salar där vi året om kan presentera ett varierat utbud av pass b.la. spinning, yoga, Body Pump, zumba, core och mycket mer.

Förutom detta har vi även möjlighet att erbjuda personlig träning, kostrådgivning, kroppsmätning, konditionstest, träningsrådgivning mm. Här finns ett solarie med drop-in, ingen tidsbokning behövs!

Vi kan även stolt presentera ett rehabiliteringsteam där idrottsläkare, massör, idrottsterapeut, frekvensterapeut, naprapat, barnmorska och samtalsterapeut ingår. Sedan 2012 finns även Malins nagelstudio i våra lokaler.

Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla. Arbetet mot detta mål pågår ständigt genom vidareutbildning av personalen samt ökat samarbete med företag i vår omgivning.

Vi ser fram emot att få träffa dig hos oss, här är alla välkomna!

Medlemsansökan

Oroa dig inte, dina uppgifter är säkra hos oss.