Massage i Karlskrona

Koppla av med en skön massage

Öka blodcirkulationen

Förbättra immunförsvaret

Motverka muskelspänningar

Minska stress

Hela kroppen består av olika typer av muskler även fast alla inte är synliga. Du har säkert råkat ut för träningsvärk någon gång i livet och den uppstår ofta när musklerna utmanas. En otränad muskel utmanas enklare medan en tränad muskel inte lika enkelt utmanas och som i sin tur genererar mindre träningsvärk.

De flesta har en sorts hatkärlek till träningsvärk. Det är trots allt ett kvitto på att man tränat, samtidigt som det kan göra väldigt ont. Är man vältränad kommer ofta träningsvärken när vikterna blir tyngre och repetitionerna ökar och det är på det viset den fysiska utvecklingen sker.

Värk och skador är för vissa en naturlig del av träningen och dessa personer behöver komplettera detta med massage från tid till annan. Det finns många olika typer av massage med olika syften.

Lokomotiom tillhandahåller så kallad klassisk massage som erbjuds i form av hel-halv eller i så kallade massagefåtöljer. Klassisk massage innebär att en persons mjukdelandsvävnader bearbetas (hud, bindväv och muskler).

Intensiteten och hårdheten i en massage är väldigt individuell och beror även på vad syftet är med massagen. Ibland kan en mjuk massage göra underverk för välbefinnandet som många gånger räcker gott. Andra gånger kan en mer kraftfull massage vara på sin plats och även krävas om knutar och hårdheter skall upplösas.

Den så kallade idrottsmassagen är ett bra komplement till både träning och tävling. Massagen kan förbygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Behandlingen kan skräddarsys för att passa den enskilde idrottaren, med hänsyn till idrottens art och var i träningsperioden idrottaren befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt från träning till tävlingsperiod. Idrottsmassagen är även i regel kraftigare än den traditionella avslappande massagen.

Du är varmt välkommen att boka in en behandling hos oss på Lokomotion.

Kontakta oss

Tel: 0455 – 230 70

Mail: Info@lokomotion.se

Adress: Blekingegatan 12,

371 57 Karlskrona