Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Det är som att ha en egen kock! Det är Foodbox!

Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Vår mat passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma. Ta med dig till jobbet. Ät efter träningen. Oavsett så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge.

Vi förstår att alla inte har möjlighet att komma till Lok&Motion i dagsläget och erbjuder då hemkörning av foodbox inom trossö-områdena vid köp av minst 10 foodbox.

1 foodbox kostar 59kr och 10 st kostar 490kr

För att få hemkörning mejlar du till annie@lokomotion.se ditt namn, telefonnummer, gatuadress och vilka val av foodbox du väljer. När beställningen är komplett bestäms dag för avlämning och betalning sker via swish vid avlämningen.

Dessa foodbox finns att välja mellan:

foodbox-xmeals